< Tilbage

Information fra Vedtægtsgruppen16-10-2014 - 12:00

Kære andelshaver

 

Udvalget, som blev nedsat ved GF 2014, og som skulle arbejde med en revision af B/S Isafjords vedtægter, kom godt ud af starthullerne og har efterhånden fået gennemgået det hele.

 

Vi lagde ud med at lave en idebank, som skal indeholde alle de ændringer, vi kan forestille os vil give Isafjord et løft ind i 2015, samt en plan for, hvordan vi skal gribe arbejdet an.

 

Målet er, at skrive vedtægterne i et klart sprog, så det bliver lettere at forstå, samt at lukke de huller, som evt. kan føre til misforståelser mellem andelshaver og bestyrelsen.

 

Arbejdet forløber således:
Vi arbejder med en udgave af vedtægterne, som indeholder alle de vedtægter vi allerede har, men opdaterer sprogbruget og gør vedtægterne klare og utvetydige.

 

Endvidere arbejder vi med en udvidet udgave af vedtægterne, som baseres på vedtægtsgruppens idebank.

  • Når vedtægtsgruppen er klar med et udkast til de nye vedtægter, sendes samtlige vedtægtsforslag til bestyrelsen til gennemgang og kommentarer.
  • Herefter sendes vedtægterne til revision hos ABF.
  • Når ABF returnerer vedtægterne, vil vi indkalde til et kort møde på kontoret, hvor andelshaverne vil kunne se vedtægterne og ændringerne.
  • De nye vedtægtsforslag bliver omdelt til alle andelshavere


Vi afholder en ekstraordinær generalforsamling, hvor samtlige vedtægter vil blive gennemgået, før de bliver endeligt vedtaget. Her vil det også være muligt at stille spørgsmål til vedtægterne og gruppens arbejde generelt.

 

Med venlig hilsen
Vedtægtsgruppen

< Tilbage