2017 er ved at rinde ud… | Boligselskabet Isafjord A.m.b.a.

Boligselskabet Isafjord A.m.b.a.

← Tilbage til nyheder

2017 er ved at rinde ud…

Udgivet den 01. december 2017
Med ønsket om en god jul og et lykkebringende nytår til jer alle; håber vi, at du også husker, at ønske din nabo en god jul!
  • Bestyrelsen har valgt at lave ny kontortid. I kan se de nye tider på opslag i opgangene. Grunden til dette er, at vi mange onsdage ikke havde nogle henvendelser fra beboere, da en del bliver klaret via gårdmand Claus direkte eller også på mail. Nogle spørgsmål bliver også stillet via Facebook og der afhjælper I beboere ofte hinanden og selvom det ikke et officielt talerør til bestyrelsen, så bliver det flittigt brugt. Konkrete spørgsmål / henvendelser, vil bestyrelsen dog gerne have pr. mail eller ved direkte kontakt på kontoret.
  • Kloakrenoveringen er endeligt på vej. Det er påtænkt, at arbejdet bliver sat i gang, i starten af januar 2018. Så hvis vejrguderne er med os, har vi forhåbentlig vores gård tilbage, når forårs-og sommer-månederne starter.
  • Vores møl på loftet er desværre et gentagende problem; Bestyrelsen arbejder på en handlingsplan og vender tilbage når der er nyt.
  • Det kunne være rigtigt godt, hvis vi kunne blive bedre til - den åbenbart meget svære kunst - at slå papkasserne sammen, inden disse smides ud i pap-containeren; især hvis der skal smides store papkasser ud efter julegaveindkøb og gaveudpakning.
  • Vær opmærksom på, at få lukket portlågen, bagdørene i gården og kælderdørene efter dig. Vi har desværre haft ubudne gæster; både på vores gårdtoilet og haft tyveri i nogle af kældrene.

Med ønsket om en god jul og et lykkebringende nytår til jer alle; håber vi, at du også husker, at ønske din nabo en god jul!

Bestyrelsen i B/S Isafjord