Indsamling af cykler m.v. på foreningens fællesarealer | Boligselskabet Isafjord A.m.b.a.

Boligselskabet Isafjord A.m.b.a.

← Tilbage til nyheder

Indsamling af cykler m.v. på foreningens fællesarealer

Udgivet den 14. maj 2023

Pladsen er igen ved at være trang på vores fællesarealer. Bestyrelsen har derfor besluttet, at der nu startes en indsamling af cykler og andre genstande. Der skal ryddes ud i cykler (både voksen- og børnecykler, ladcykler m.v.), barnevogne, klapvogne, anhængere, efterløbere og lignende på fællesarealerne, dvs. gården, cykelkældre og øvrige kælderarealer, og som ikke længere anvendes.

Bestyrelsen opfordrer alle til at medvirke til en effektiv proces. Det kan bl.a. gøres ved, at du stiller de genstande, som ikke længere anvendes, til storskrald nede for enden af gården ved muren ind mod nabogården (hotellet).

Gården og cykelkældrene bør som udgangspunkt kun anvendes til opbevaring af cykler m.v., som anvendes jævnligt. Genstande/cykler, som ikke anvendes så ofte bør opbevares i egne kælderrum eller loftsrum, så de ikke optager plads på de fælles arealer. Hvis, der står cykler m.v., som vurderes at være i en stand, hvor de tydeligvis ikke anvendes, vil de blive markeret med røde mærkater. Her er det ikke tilstrækkeligt blot at sætte sit navn på mærkaten, da disse ting skal placeres i eget kælderrum. Ellers bliver de bortskaffet.

Indsamlingen ledes af vores varmemester Claus, som kan kontaktes på telefon 51 500 490 hverdage ml. kl. 8 – 15.

Tidsplan og proces:

Dato Proces
Frem mod
den 30. maj 2023
Beboerne sætter genstande og udstyr, der ønskes indsamlet og fjernet til storskrald.
Varmemesteren sætter mærkater/hangtags på alle cykler/effekter/udstyr, der står på fællesarealerne.
Fra 30. maj
til 14. juni 2023
Beboerne skriver navn og lejl.nr. eller adresse på de hangtags, der er sat på cykler/genstande/udstyr.
Fra 14. juni 2023 Alle cykler/genstande/udstyr, hvor der ikke er noteret navn og lejl.nr. eller adresse på de påsatte hangtags vil blive indsamlet og placeret i boldburet, som aflåses. Adgang til boldburet kan kun fås ved at kontakte varmemesteren.
Ultimo juni 2023 De indsamlede cykler/genstande/udstyr bortskaffes.


Støt op om indsamlingen, så det bliver nemmere for os og for dig.

Venlig hilsen
Bestyrelsen