Indsamling af cykler m.v. på foreningens fællesarealer | Boligselskabet Isafjord A.m.b.a.

Boligselskabet Isafjord A.m.b.a.

← Tilbage til nyheder

Indsamling af cykler m.v. på foreningens fællesarealer

Udgivet den 14. december 2019

Pladsen er ved at være trang på vores fællesarealer, så bestyrelsen har besluttet, at der nu startes en indsamling af cykler og andre genstande.

Pladsen er ved at være trang på vores fællesarealer, så bestyrelsen har besluttet, at der nu startes en indsamling af cykler og andre genstande. Der skal ryddes ud i cykler (både voksen- og børnecykler, ladcykler m.v.), barnevogne, klapvogne, anhængere, efterløbere og meget andet, som vi har stående på fællesarealerne, dvs. gården, cykelkældre og øvrige kælderarealer – der ikke længere anvendes.

Bestyrelsen opfordrer alle til at medvirke til en effektiv proces. Det kan gøres ved, at du NU stiller de cykler m.v., som ikke længere anvendes, til storskrald nede for enden af gården ved muren ind mod nabogården (hotellet).

 

Gården og cykelkældrene bør som udgangspunkt kun anvendes til opbevaring af cykler m.v., som anvendes jævnligt. Genstande, som ikke anvendes så ofte bør opbevares i egne kælderrum eller loftsrum, så de ikke optager plads på de fælles arealer.

Indsamlingen ledes af vores varmemester Claus, som kan kontaktes på telefon 51 500 490 hverdage ml. kl. 8 – 15.

 

Tidsplan og proces:

Dato Proces
Frem mod den 6. januar 2020 Beboerne sætter egne cykler, genstande og udstyr, der ønskes indsamlet/fjernet til storskrald. Varmemesteren sætter mærkater/hangtags på alle cykler/genstande/udstyr, der står på fællesarealerne.
Fra 6. januar til 20. januar 2020 Beboerne skriver navn og lejl.nr. eller adresse på de hangtags, der er sat på cykler/genstande/udstyr.
Fra 20. januar 2020 Alle cykler/genstande/udstyr, hvor der ikke er noteret navn og lejl.nr. eller adresse på de påsatte hangtags, vil blive indsamlet og placeret i boldburet, som aflåses. Adgang til boldburet kan kun fås ved at kontakte varmemesteren.
Februar 2020 De indsamlede cykler/genstande/udstyr bortskaffes.

 

Støt op om projektet og gør det nemt for os alle – og dig selv.

Venlig hilsen
Boligselskabet Isafjord A.m.b.a.

Bestyrelsen