Nu udvides vores nøglebriksystem | Boligselskabet Isafjord A.m.b.a.

Boligselskabet Isafjord A.m.b.a.

← Tilbage til nyheder

Nu udvides vores nøglebriksystem

Udgivet den 21. august 2024

På generalforsamlingen i marts 2024 blev det vedtaget, at vi skal ændre låsene på alle ydre opgangsdøre til ejendommen.

Det betyder, at vi snart skal anvende vores nøglebrikker til at åbne alle opgangsdørene til for- og bagtrapper i stedet for de ’blå’ hoveddørsnøgler. Herudover vil samme system blive sat på de kommende nye døre til lofter og kældre med adgang fra bagtrappen – samt dørene til gårdtoilet og legetøjsrummet.

Tidsplan
Montering af det nye system på opgangsdørene forventes allerede at starte på mandag den 26. august. Der startes i Njalsgade 30B, og alle opgange forventes at have fået monteret de nye låse senest den 6. september.

Du skal opdatere dine nøglebrikker nu
Det er meget vigtigt, at dine nøglebrikker er opdateret, så du er sikker på at kunne komme ind i din opgang fremover. Opdatering af nøglebrikker sker blot ved at anvende brikkerne på briklæseren ved porten til gården. Altså anvender du dine nøglebrikker til at åbne porten, og derefter er de opdateret. Vi anbefaler, at du opdaterer alle dine nøglebrikker snarest muligt, så du er klar, når låsen skiftes i din opgang.

Husk også at udskifte nøgle med en opdateret nøglebrik hos evt. familiemedlemmer eller andre, som du har givet en hoveddørsnøgle til.

Udfasning og tilbagesalg af hoveddørsnøgler
Når monteringen er færdig, så kan vi udfase anvendelsen af de blå hoveddørsnøgler. Hvis du har tilkøbt ekstra nøgler, så kan de tilbagesælges til foreningen. Hvis det er aktuelt for dig, så kontakt foreningen på email@isafjord.dk

Har du brug for flere nøglebrikker?
Hvis du har eller får brug for flere nøglebrikker, så kan de købes og bestilles ved at sende en mail til email@isafjord.dk. Prisen er 125 kr./stk. og vil blive opkrævet sammen med en kommende husleje.

Vi glæder os til at få det nye låsesystem monteret og dermed skabe større sikkerhed for adgangen til vores ejendom.

Venlig hilsen
Boligselskabet Isafjord A.m.b.a.

Bestyrelsen