Nyt fra bestyrelsen | Boligselskabet Isafjord A.m.b.a.

Boligselskabet Isafjord A.m.b.a.

← Tilbage til nyheder

Nyt fra bestyrelsen

Udgivet den 18. december 2023

Julenyhedsbrev fra bestyrelsen

Varme tæer og kolde facts
Vi er beboere i en snart 100 år gammel andelsforening, hvor ydermurene kan blive kolde. Men en ekstra kold lejlighed kan også skyldes, at radiator-ventilerne har sat sig fast. Dette kan i de fleste tilfælde afhjælpes ved, at ventilen bliver ”motioneret” – og det er vores varmemester verdensmester i. Hvis radiatoren står på max., så burde den efter ca. 15 minutter være varm fra top til bund. Er dette ikke tilfældet, er vores varmemester Claus villig til at forsøge at afhjælpe problemet. Claus kan kontaktes på hverdage kl. 8 – 15 på tlf. 51 500 490, MEN kun i december måned!

Udvendige kælderdøre
De gamle og slidte kælderdøre er ved at blive udskiftet med fine nye døre, hvor der vil blive monteret nye låse. Låsene åbnes via den samme nøglebrik, som du anvender til porten i gården. Det er dog nødvendigt at opdatere din nøglebrik, før den kan bruges til kælderdørene. Opdatering sker nemt ved blot at anvende brikken til at åbne porten. Herefter er den klar til kælderdørene.

Varmemesteren takker af
Efter i over 25 år at have serviceret vores andelsforening og os andelshavere, har Claus besluttet, at han vil gå på efterløn. Claus stopper derfor som foreningens varmemester pr. 31/12-2023. Bestyrelsen takker Claus for hans store overblik og brede arbejdsindsats.

Hullet efter varmemesteren
I forbindelse med Claus’ fratrædelse har bestyrelsen pr. 4/12-2023 indgået en aftale med firmaet Egedal Anlæg & Ejendomsservice, som fremover vil renholde og servicere vores andelsforening. Egedal fremstår professionelle og servicemindet. Bestyrelsen vil i den kommende tid finde det rigtige ”serviceniveau”, der passer til vores ejendom.

Akut-vagttelefon
Skulle der opstå en akut hændelse (f.eks. sprængte vandrør) kan Egedal kontaktes på telefonnummer 70 25 03 04.

Status på Altanprojektet
Der er udvalgt entreprenør på projektet. Den formelle entreprisekontrakt er lige nu ved at blive gennemgået af foreningens advokat. Der udsendes nyt om projektet i starten af 2024.

Generalforsamling 2024
Foreningens ordinære generalforsamling afholdes mandag den 18. marts 2024. Fristen for indsendelse af forslag til behandling er den 1. februar 2024.

Snart skal nissehuen frem, juletræet pyntes, og stegen i ovnen.
Bestyrelsen ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.                                                                                             

2023-12-nyhedsbrev